ARBEIDSRECHT

Werknemers

Heeft u een geschil met uw werkgever en komt u er samen niet uit? Dan is het verstandig om u tot een advocaat te wenden en u te laten informeren omtrent uw rechten.

Zo kunt u denken aan de situatie dat uw werkgever uw loon weigert te betalen, uw ontslag aanvraagt of u in een andere nadelige positie stelt waar u als werknemer niets aan kunt doen. Ook wanneer u op goede voet uit elkaar gaat kan het belangrijk zijn om professioneel advies in te winnen, dit bijvoorbeeld voor het juridisch beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst omtrent de hoogte van een eventuele (transitie)vergoeding en de controle van opgenomen bedingen. Bij ziekte, reintegratie, weigering ziekmelding bij het UWV en meer staan wij u ook bij. Wij zullen voor u het maximale uit uw situatie halen.

Belangrijk is dat u bij een dergelijk geschil direct aan de bel trekt. Wij starten in spoedeisende gevallen, bij het uitblijven van uw salaris bijvoorbeeld, een kort geding voor u.

Werkgevers

Wij staan eveneens werkgevers bij. Bent u als werkgever verwikkeld in een ontslagprocedure en wenst u juridische bijstand verleend te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten, zodat zij u over de mogelijkheden kunnen informeren.